Nosaltres

 

 

Miülas Mobles és una petita empresa creada l'any 2008. Amb 10 anys d'experiència dins del sector mobiliari i de la decoració, l'organització ha donat vida a més de 1.000 mobles.

Jordi, el fundador, és a la mateixa vegada el fuster i el que entrega els encàrrecs. I és que, comprant a Miülas Mobles, t'assegures que el teu moble només passi per unes úniques mans. Cuidem i mimem la teva peça fins l'últim detall, utilitzant així, materials de primera qualitat i productes de proximitat. 

Ens caracteritzem per crear mobles a mida i fets a mà, però en aquesta pàgina web, posem a la venda aquells mobles que tenim en stock. S'ha de dir que, tot i que estiguin en stock, no significa que siguin iguals, sinó que són peces úniques i irrepetibles. 

FAQ

 
 
Es pot demanar un moble a mida?

Per suposat que sí, a això ens dediquem! Si tens en ment algun moble i no el trobes enlloc o el vols en unes mesures determinades, estàs en el lloc adequat. Només has de contactar amb nosaltres. T'ho expliquem en la següent pregunta.  

 

 

Com em puc posar en contacte amb Miülas Mobles?

 

És molt senzill. Entra a l'apartat de "contacte" i omple el formulari que trobaràs o, si ho prefereixes, ens pots enviar un WhatsApp: 686 047 625.

 

S'ha de pagar les despeses d'enviament?
No. Les despeses de transport són totalment gratuïts i corren a càrrec nostre. 

 

 

Puc retornar el producte una vegada rebut a casa?

 

La resposta és sí. Només t'has de posar en contacte amb nosaltres i te'l passarem a recollir. Disposeu de 10 dies des del dia que rebeu el moble. Tot i que el preu del transport corre al vostre càrrec i aquest serà de 30€. 

Puc demanar un pressupost sense cap cost addicional?
A l'apartat de "Contacte" ens pots enviar un missatge amb totes les dades o directament a través del nostre correu electrònic: miulasmobles@gmail.com. Ens pots enviar les mesures, si tens alguna idea d'algun moble que hagis vist anteriorment, envia'ns la foto. Com més informació ens donis, més ajustat serà el pressupost. 
  • White Instagram Icon
  • Facebook Clean
  • Pinterest Clean

© 2018 by MariaL. 

Al acceder a 'http://miulasmobles.com/' está aceptando los términos de nuestra política de cookies