Nosaltres

 

 

Miülas Mobles és una petita empresa creada l'any 2008. Amb 20 anys d'experiència dins del sector mobiliari i de la decoració, l'organització ha donat vida a més de 1.000 mobles.

Jordi, el fundador, és a la mateixa vegada el fuster i el que entrega els encàrrecs. I és que, comprant a Miülas Mobles, t'assegures que el teu moble només passi per unes úniques mans. Cuidem i mimem la teva peça fins l'últim detall, utilitzant així, materials de primera qualitat i sostenibles.

Ens caracteritzem per fer mobles fets a mà estil antic. En aquesta pàgina web, posem a la venda aquells mobles que tenim en stock. S'ha de dir que, tot i que estiguin en stock, no significa que siguin iguals, sinó que són peces úniques i irrepetibles. 

FAQ

 
 

 

 

Com em puc posar en contacte amb Miülas Mobles?

 

És molt senzill. Entra a l'apartat de "contacte" i omple el formulari que trobaràs o, si ho prefereixes, ens pots enviar un WhatsApp: 686 047 625.

 

S'ha de pagar les despeses d'enviament?
-30 euros a tot Catalunya.
-Recollida de franc al taller.
Puc retornar el producte una vegada rebut a casa?

 

La resposta és sí. Només t'has de posar en contacte amb nosaltres i te'l passarem a recollir. Disposeu de 10 dies des del dia que rebeu el moble. Tot i que el preu del transport corre al vostre càrrec i aquest serà de 30€. 

Puc demanar un pressupost sense cap cost addicional?
A l'apartat de "Contacte" ens pots enviar un missatge amb totes les dades o directament a través del nostre correu electrònic: miulasmobles@gmail.com. Ens pots enviar les mesures o canvis que vulguis fer en algun moble dels nostres.
  • White Instagram Icon
  • Facebook Clean
  • Pinterest Clean

© 2018 by MariaL.